Att bli viral

Hur svårt kan det vara att få mängder av likes och att få en blogg som mängder av människor vill läsa så man sedan efter ett tag ska kunna försörja sig på den? Ja, vi har tidigare skrivit ett inlägg om att blogga som jobb och att det paradoxalt nog både bli enklare och svårare. Detta då det blir enklare för tekniken blir bättre, men det blir även svårare då fler och fler inser det magiska och vill synas så konkurrensen hårdnat. Nu handlar det om att man måste vara otroligt dedikerad till sin blogg eller sitt Instagramkonto och med det både uppdatera flitigt, vara intressant och även sticka ut så folk väljer att följa just dig och ingen annan. Men hur ska man mer göra?

Alla kan bli en stjärna

Vad det främst handlar om är att du ska ha passionen och att du inte främst ska drivas av att synas utan du ska drivas av just din grej. Det är först då som du kommer orka hålla på dagarna i ända med att uppdatera med bilder och texter och vara intressant. Nu finns det människor som blivit kända för att dom tränar upp sin rumpa och får så mycket följare att de får bli personliga tränare och andra jobbmöjligheter till att folk tar fotografiskt snygga bilder att de får fotojobb.

Hitta din grej

Det enda du behöver göra är att funder ut vad det är som är din grej och kämpa på! Är det så att du brinner för att rita streckgubbar med roliga texter till så är Instagram rätt medium för dig att synas på. Om människor uppskattar dig kommer du få likes och följare och växa ständigt. Men som sagt ska du inte satsa på det utan på det du brinner för.

Glöm inte att vem som helst kan bli viral – det handlar om att finna det som folk går igång på och som du själv gillar.